Krypto

DeFi-tokens blør ut som kryptomarkeder er korrekte

Med bitcoins avvisning av $ 14 000, har en markedsomfattende korreksjon begynt, og desentraliserte finanspoletter tar tyngden av smertene i dag.

Ettersom verdens fremste kryptoaktiva begynner å trekke seg tilbake fra den høyeste prisen i over to år, renner blodet fra altcoins Bitcoin Revolution, spesielt de som er forbundet med DeFi. Bitcoin har falt over 5% siden helgen over $ 14 000, men det er ingenting sammenlignet med tap registrert andre steder.

Kryptomarkeder er et hav av rødt denne tirsdag morgen med tosifrede tap i løpet av det siste døgnet for et stort antall poletter. Prisaksjon går ikke i en rett linje, og tilbakeslag er en naturlig del av markedssyklusen. De er faktisk ganske sunne, noe som gir mulighet for gjenakkumulering og en pustepause før neste etappe opp.

DeFi Token Dump

Tokens assosiert med desentraliserte finansprotokoller har vært i tilbakegang siden begynnelsen av september ettersom DeFi-boblen begynner å tømme.

Totalverdien som er låst i sektoren har også tatt en dukkert da degenbønder trekker sin likviditet for å bli med i det store utsalget. Fra sin heltidshøyde på 12,5 milliarder dollar har TVL trukket seg tilbake til 11 milliarder dollar, men det er fortsatt relativt høyt sammenlignet med stupende tokenpriser.

Messari-krypto har malt bildet i dag, og det er dypt i rødt for DeFi:

DeFi-blod har blitt utøst 🩸🩸🩸 pic.twitter.com/NmWZJBihNi

– Messari (@MessariCrypto) 3. november 2020

To-sifrede tap i løpet av den siste dagen har blitt lidd av noen av de større navnene i DeFi, inkludert Curve, Compound, SushiSwap, Aave, Synthetix, Yearn Finance, Balancer, Bancor, Loopring og Uniswap. Det opprinnelige token for alle disse protokollene har falt mellom 10% og 15% det siste døgnet.

Hegic er det eneste DeFi-tokenet som har gjort en betydelig gevinst på dagen, med Augurs REP fortsatt bare i det grønne ettersom prediksjonsmarkedene varmes opp før det amerikanske valget.

Crypto Market Cap Decline

Total kryptomarkedsverdi har dumpet 15 milliarder dollar siden samme tid i går ifølge Coingecko. Nedgangen har falt den tilbake under 400 milliarder dollar igjen etter hvert som utsalget intensiveres.

Ethereum har tatt en stor hit med 6% tapt ettersom den faller tilbake under $ 375 til tross for at den nærmer seg ETH 2.0-lanseringen, mens Ripples XRP dumper 4,5% tilbake under $ 0,23 igjen. Bitcoin Cash, Chainlink, Bitcoin SV, Cardano, Tron og Tezos har alle mistet rundt 10% på dagen.

Det er veldig få vinnere bortsett fra en håndfull stablecoins som handler litt over knaggene for øyeblikket. Hvis BTC faller under $ 13 000, vil altcoins sannsynligvis lide enda mer.