Det er nå 17 000 Bitcoin millionærer

Bitcoin har en jevnere fordeling av rikdom enn den amerikanske dollaren – men å pinne ned hvor mange mennesker som har slått den rik på Bitcoin, er en utfordring.

Bitcoin er et av de mest lønnsomme finansielle instrumentene gjennom tidene, men det er utfordrende å spore hvor mange som ble rike av det.
Under forutsetningen om at en adresse = en eier, er det nær 17.000 Bitcoin-millionærer i dag.
I overkant av 0,1% av Bitcoin-brukerne er BTC-millionærer, sammenlignet med 9% voksne amerikanere (per amerikanske dollar).
I løpet av sin korte levetid har prisen på Bitcoin Billionaire gått fra mindre enn en cent til å slå nesten $ 20 000, tilbake i 2017. Ikke overraskende har det gjort noen mennesker rike underveis; det som ikke er så tydelig, er nøyaktig hvor mange heldige som treffer jackpotten.

En av de enkleste måtene å sjekke er å se på antall Bitcoin-millionærer; med andre ord, noen som eier minst 1 million dollar av kryptovalutaen.

Selv om begrepet har blitt kastet rundt så lenge Bitcoin har eksistert, er det vanskelig å sette et nøyaktig tall på hvor mange Bitcoin-millionærer det er til enhver tid. Men her er det vi vet.

Definere en Bitcoin Millionaire
Siden Bitcoin har en offentlig reskontro, bør spikring av antall Bitcoin-millionærer være et enkelt spørsmål om å sjekke antall Bitcoin-adresser som inneholder mer enn $ 1 million BTC. Til Bitcoins nåværende pris på $ 10,310 (per 11. september 2020) betyr dette at alle som eier minst 97 BTC (eller rundt) kan betraktes som en Bitcoin-millionær.

Ifølge data fra Buy Bitcoin Worldwide har Bitcoin en 60-dagers gjennomsnittlig daglig volatilitet på 2,39%. Dette betyr at i gjennomsnitt har prisen på Bitcoin svingt med 2,39% hver dag de siste to månedene. Denne volatiliteten kan påvirke hvor mange Bitcoin-millionærer det er, ved å enten heve eller senke terskelen som kreves for å kvalifisere seg.

De sju hemmelighetene til blockchain-millionærer

Internett-entreprenør og tidligere komedieskribent John Hargrave begynner sin livshistorie i „en svart limousin som er så elegant som en smurt delfin.“ Året er 1999 og Ziff-Davis, forlagsselskapet …

På samme måte, på grunn av antall delte lommebøker (f.eks. Børser og forvaltere), deterministiske lommebøker og multi-signatur lommebøker, antar du ganske enkelt at 1 adresse = 1 holder kan være misvisende.

Det vi kan si er at en hvilken som helst adresse som inneholder mer enn ~ 97 BTC enten er en Bitcoin-millionær eller et firma som kontrollerer mer enn 1 million dollar i brukerfond – for det meste.

Så hvor mange Bitcoin-millionærer er det?
I henhold til data fra BitInfoCharts er det for tiden 17 005 Bitcoin-adresser med en balanse på 1 million dollar eller mer. På grunn av det faktum at et ukjent antall Bitcoin-innehavere kan ha flere adresser som utgjør mer enn $ 1 million, mens flere adresser som inneholder mer enn $ 1 million i BTC kan eies av samme person, er det best å vurdere dette tallet som en grovt anslag.

I tillegg er det rundt 158545 adresser som inneholder mer enn $ 100.000 i verdi av Bitcoin og 869.463 som inneholder minst $ 10.000 i verdi. Samlet sett, av de 16 millioner adressene som er sporet av BitInfoCharts, kan bare 0,11% betraktes som millionærer til dagens priser.

Til sammenligning er det omtrent 18,6 millioner individer med en nettoverdi på 1 million dollar eller mer i USA – tilsvarende rundt 9% av den voksne befolkningen. Som sådan er det omtrent 82 ganger færre Bitcoin-millionærer som andel av Bitcoin-brukere, enn det er voksne millionærer i USA.

Bitcoin
Hvor mange Bitcoin-milliardærer er det?
Siden Bitcoin startet cryptocurrency-revolusjonen i 2009, har kryptorommet vokst dramatisk; Bitcoin alene har nådd en markedsverdi på over 170 milliarder dollar, mens mer enn …

Rundt en av hver 6,5 av Bitcoin-millionærer eier faktisk mer enn 10 millioner dollar i Bitcoin, mens det bare er 104 adresser som inneholder mer enn 100 millioner dollar i BTC. Utover det vil bare en enkelt adresse for øyeblikket kvalifisere for Bitcoin-milliardærklubben. Adressen er for tiden den rikeste adressen som eksisterer og har en balanse på 237 502 BTC, verdt rundt $ 2,44 milliarder. Denne adressen er den kalde lommeboken for Singapore-basert kryptokursutveksling Huobi, noe som betyr at den er dannet av innskudd fra potensielt tusenvis av Huobi-brukere.

Med så få Bitcoin-millionærer er det klart at Bitcoin har oppnådd bedre distribusjon enn mange fiat c

Comments are closed.