GameStops Surge är bra för Bitcoin

Anthony Scaramucci: GameStops Surge är bra för Bitcoin

Skybridge Capital VD föreslår att det växande antalet investerare som snubbar Wall Street kan vara en bra sak för Bitcoin.

  • Skybridge Capital VD Anthony Scaramucci säger att Bitcoin kan dra nytta av att detaljhandelsinvesterare snubbar Wall Street.
  • En grupp Redditors drev upp GameStop-aktierna med över 200% igår.
  • Skybridge Capitals Bitcoin-fond växte till cirka 370% bara under de första veckorna.

GameStop-aktien steg dramatiskt igår efter att ha tvingats av en grupp Redditors, som delvis drivs av en växande motvilja mot Wall Street.

Efter att ha avslutat 2020 på cirka $ 18 stängdes GameStops aktier igår till ett pris av $ 147,98. Denna uppgång Bitcoin Lifestyle ledde till att aktierna steg ytterligare 50% över natten. Och Redditors tyckte mycket om att underskatta Wall Street-hedgefonderna som kortslutit på GameStop-aktien och sade att de „vill se förlustporno.“

/ r / WallStreetSatsar på att spränga en annan hedgefond, den här värderas till 13,1 miljarder dollar innan Reddit-trollen beslutade att köpa GameStop lol pic.twitter.com/aONX0SwEwb

– William LeGate (@williamlegate) 26 januari 2021

Men enligt Skybridge Capital VD Anthony Scaramucci, är det en bra sak för Bitcoin.

”Aktiviteten i GameStop är ett mer bevis på att Bitcoin kommer att fungera”, sa Scaramucci till Bloomberg och tillade: “Hur ska du slå den decentraliserade publiken? Det är för mig mer bekräftelse om decentraliserad ekonomi. ”

Detta kan vara året då publiken inser att den kan slå Wall Street i sitt eget spel.

– Jameson Lopp (@lopp) 27 januari 2021

Bitcoins pris slog nyligen en heltidshöjd på nästan 42 000 dollar tidigare denna månad, men har sedan dess sjunkit med fem siffror till cirka 31 000 dollar. Ändå har prisfallet inte avskräckt de äldsta hjärnorna bakom Skybridge Capital.

Skybridge Capital och Bitcoin

Skybridge Capital gick in i Bitcoin-industrin när den lanserade Skybridge Bitcoin Fund tidigare i månaden.

I samtal med Decrypt sa Skybridge COO Brett Messing att fonden växte till cirka 370 miljoner dollar på bara de första veckorna av existensen.

„Vi brinner mycket för det, vi känner att vi gör människor en tjänst genom att introducera dem till Bitcoin, och framgångsrikt tjänar vi pengar“, sa Messing.

Messing är också extremt hausse på Bitcoins framtid. Han berättade för Decrypt att han tror att institutionella investeringar i kryptovalutan kan pressa priset upp till $ 500.000.

Han tillade: „Det är mikroinvesterarens ålder och du borde ta det på allvar, annars tar du dig till städarna.“

Berätta för de avvecklade GameStop-kortförsäljarna.

Comments are closed.